Annons:

Annons:

David Karlsson ny vd på Jambo tours

Jambo Tours marknadschef, David Karlsson, tar nu över som vd för företaget där även Temaresor ingår. David Karlsson efterträder Kent Wallstedt som fortsätter vara en del av teamet men kliver in i en ny roll och koncentrerar sig på företagets vidare-utveckling och förfining av interna system, enligt ett pressmeddelandet.

Förvärvet sitter på plats nu, vi går nu runt ekonomiskt och växer, vårt mål i år är en omsättningsökning om 15 procent med stärkta marginaler, vilket vi ligger i fas med. Vår affär blir nu mer kundnära och då är skiftet naturligt.

– Jag är mycket motiverad att få vara med och driva verksamheten vidare – och förstås dessutom stolt över förtroendet att få leda Jambo Tours som vd, säger David Karlsson.

Den framåtanda som finns inom företaget syns inte enbart i resultatet. Lojala medarbetare med flera hundra års erfarenhet av resor och branschen fortsätter nu att utveckla Jambo Tours och Temaresors försäljning i Norden.

– Vi kommer nu att fokusera på aktiviteter som landar mer direkt hos kunderna. Bakom oss har vi en omfattande egenutveckling av våra kontorssystem, vilket nu är klart. Nu kan vi se framåt med produkt- och säljfokus – av resor som ger minnen för livet, säger David Karlsson, tillträdande vd.

10 kommentarer

  1. Peter Browall: Stort grattis David! Svara
  2. Gérald: Lycka till i din nya roll David! Svara
  3. Tommy Westin: Grattis David! Svara
  4. Fredrik Romero: Grattis David och lycka till, kul! Svara
  5. Hanna Johansson: Vad kul, grattis David! Svara
  6. Dag Heimdal: Stort grattis, David! Svara
  7. Per Wirmén: Stort grattis Dsvid Svara
  8. Camilla Björs: Grattis David ! Svara
  9. Elisabeth Hjelm Birka Cruises: Grattis Jambo och Temaresor, vad kul David ! Svara
  10. Ali Mostafa: Grattis David Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

10 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019