Annons:

Annons:

Gdansk

Udda resmålen som ökar mest

Ticket har tagit fram en lista på udda resmål som ökat mest procentuellt i sommar. Gdansk står för den största ökningen. Iran återfinns också på listan.

Ticket har tagit fram en lista på de udda resmål som ökat mest procentuellt i sommar, det vill säga resmål som inte har så stor volym men som man fortfarande kan se blir allt mer populära.

Överst på listan hittar man Gdansk som ökar med 433 procent. En anledning tror man är att SAS i mars startade en direktlinje dit.

Iran återfinns på plats sju på listan. Landet spås en ökad turistström eftersom flera internationella hotellkedjor har hittat tillbaka till landet. Teheran ökar med 97 procent.

– Iran är ett intressant land med rik historia, kultur och varierande natur. Än så länge är det dock det etniska resandet, med resenärer som har anknytning till landet, som ökar mest och det lär nog dröja innan vi ser turism i större skala från Sverige till Iran, säger Karin Starkman Ahlstedt, kommunikationsansvarig på Ticket i ett pressmeddelande.

Toulouse och Nice återfinns också på listan. På Ticket menar att det är ”Zlatan-effekten” eftersom det är fotbolls-EM i sommar.

Tio i topp – sommarens  bubblare

1. Gdansk

2. Toulouse

3. Pisa

4. Lissabon

5. Sardinien

6. Nice

7. Teheran

8. Algarve

9. Almeria

10. Oahu (Hawaii)

(Ticket)

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Account Manager Governmental till Radisson Hotel Group
Sista ansökningsdag:
22 mars 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019