Annons:

Annons:

Detta är lyx enligt ny rapport

En ny undersökning om resetrender i lyxsegmentet, gjord av den internationella organisationen Pangaea, visar att hälften av high-end resenärerna tar 2-3 semestrar årligen.

En lyxresa kostar mellan 50 000 – 70 000 kronor per person. Generellt är bokningen av lyxresor på väg ner något, enligt ett pressmeddelande.

Boutique hotell är det som gäller och resmålen är Maldiverna, Seychellerna, Mauritius, Sydafrika, Dubai, Karibien ochUSA. Shoppingmöjligheter, skönhetsbehandlingar och events är ute, istället är det gourmetrestauranger, kultur och komfort/privata omgivningar som gäller. 73 procent reser med sin partner, 22 procent med hela familjen och blott 4 procent med vänner. 1 procent reser ensamma.

Undersökningen ”Luxury Travel Trends” är den femte som görs. Den har genomförts av Pangaea, en internationell organisation som består av 12 oberoende byråer.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Go Active Travel söker en konceptansvarig reseproducent
Sista ansökningsdag:
04 June, 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
05 June, 2018
Resekonsult
Sista ansökningsdag:
06 June, 2018