Annons:

Annons:

FCM lanserar sitt nya bokningssystem Arrivon

Systemet ska göra det ännu enklare för affärsresenärerna att boka sin resa över nätet.

Det viktigaste för affärsresenärerna är att bokningen ska gå smidigt och att tiden det tar att resa, liksom priset måste framgå tydligt.

”Vi har sneglat på hur privatresebyråerna gör det enkelt att filtrera fram de alternativ på hotell och flyg som bäst matchar resenärens behov, tider och prisbild. Utifrån det har vi byggt vårt bokningssystem med fokus på att det ska vara enkelt att förstå och lätt att göra prisjämförelser med tidigare eller senare flyg”, säger Bodil Månsson Nordenchef på FCM Travel Solutions..

En bokning med Arrivon tar inte mer än 2–3 minuter, med möjlighet att boka allt från flyg och hotell till bilhyra, marktransporter och tåg. Och tack vare ett samarbete med Google, behöver resenären bara skriva in adressen för sitt planerade möte för att få förslag på hotell som ligger i närheten, enligt ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
American Express Nordics – new position!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Vi söker en chef med stort intresse för affärsutveckling!
Sista ansökningsdag:
31 december 2018
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019
Grand Tours söker färdledare och resesäljare
Sista ansökningsdag:
18 januari 2019