Annons:

Annons:

Fritidsresor satsar på regionala höstlovsflyg

Fritidsresor satsar på extra avgångar från regionala flygplatser till Cypern, Rhodos, Kreta och Alanya på höstlovet. Det framgår av ett pressmeddelande.

Trycket på höstlovsresor är stort. Jämfört med i fjol förväntas antalet resenärer öka med 15 procent den veckan hos Fritidsresor. Det skriver arrangören i pressmeddelande.

– Vi vet att höstlovet är en populär tid för många barnfamiljer att resa iväg samtidigt som vi ser att intresset för att resa från den lokala hemmaflygplatsen är stor. Därför känns det kul att kunna möta den stora efterfrågan med extra avgångar i höst , säger Leyla Öfwerström, informatör på Fritidsresor.

Till Cypern kommer extra avgångar att gå från Stockholm, Göteborg, Luleå, Norrköping och Sundsvall. Till Rhodos sätter Fritidsresor in extra flyg från Stockholm, Umeå och Luleå. Från Luleå kommer det dessutom att gå en extra avgång till Antalya och från Göteborg till Kreta. Sammanlagt ger den utökade satsningen över 2500 extra platser under höstlovsveckan 2016.

En kommentar

  1. Thomas: Ta betalt för stolarna istället!
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Business Travel Consultant till Hogg Robinson Group (HRG)
Sista ansökningsdag:
2 oktober 2018
Avdelningschef reseproduktion
Sista ansökningsdag:
24 september 2018
Inside Sales Representative
Sista ansökningsdag:
4 oktober 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
18 oktober 2018
Affärsreserådgivare till AKI Travel
Sista ansökningsdag:
2 oktober 2018