Annons:

Annons:

Hvitserk relanserar Sydpolen – för 750 000

För de som under 60 dagar kan tänkas spendera dagarna med att dra pulka och pulsa fram i snö bör boka in december 2017 redan nu. Då planerar nämligen äventyrsarrangören Hvitvserk att en ny Sydpolsexpedition ska gå av stapeln. Prislapp: 750 000 kr.

I december 2017 planerar äventyrsarrangören Hvitserk att en ny Sydpolsexpedition ska gå av stapeln. 130 km på skidor under cirka 60-65 dagar innebär inte bara att du måste ha råd med de 750 000 kr expeditionen kostar att delta i.  Du måste också vara i fysiskt bra form, tåla väder och dra pulka långa avstånd, dessutom måste du ha erfarenhet sen tidigare från långa skidturer och övernattning i tält vintertid.

– Man får tid reflektera över saker, och allt blir enkelt när det först och främst handlar om att täcka primära behov som att äta, sova, gå på toaletten och att gå på skidor. Det är väldigt mediativt, skuldrorna sänks och känslan av närvaro som man kanske kämpar med att hitta i vardagen infinner sig, säger guiden Erling Rosenstrøm som annars arbetar som läkare i ett pressmeddelande.

Gruppen kommer att vara liten med cirka 4-6 deltagare.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
Senior Direct Sales and Servicing Agent
Sista ansökningsdag:
11 februari 2019
MSC Cruises söker 2st resesäljare
Sista ansökningsdag:
26 februari 2019