Annons:

Annons:

Johan Schilow lämnar Unlimited Travel Group

Unlimited Travel Group får en ny vd när Johan Schilow lämnar bolaget för en ny tjänst utanför bolaget.

Vd Johan Schilow lämnar Unlimited Travel Group senast i början av maj och går vidare till en ny tjänst utanför bolaget. Han har varit vd i UTG sedan 2005.

Richard Durlow har utsetts till ny vd av styrelsen. Han är i dag finanschef i koncernen.

– De senaste sju åren på UTG har varit en fantastisk tid. Engagerade och professionella medarbetare, spännande produkter, samt en positiv atmosfär har gjort det lätt att trivas. Jag ser det som en förmån att ha fått arbeta i ett företag och en bransch som präglas av så mycket kunskap och glädje. När det nu är dags att gå vidare i min karriär är jag trygg med att lämna över stafettpinnen till Richard, som jag är övertygad kommer fortsätta utveckla gruppens bolag på ett bra sätt tillsammans med dotterbolagschefer och anställda, säger Johan Schilow.

– Johan har tillsammans med sina medarbetare och duktiga dotterbolagschefer utvecklat Unlimited Travel Group från en omsättning på 65 miljoner kronor till att i dag omsätta över 400 miljoner kronor med god lönsamhet. Vi är samtidigt mycket glada att Richard har accepterat styrelsens erbjudande att överta vd-uppdraget. Richard har arbetat i moderbolaget sedan 2007, och har, förutom att arbeta som finanschef för gruppen, även varit vd för flera av dotterbolagen. Han har därigenom skapat sig en bred bakgrund och en ingående förståelse för våra dotterbolags olika verksamheter, säger styrelseordförande Paul Rönnberg.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
05 June, 2018
Resekonsult
Sista ansökningsdag:
06 June, 2018
Go Active Travel söker en konceptansvarig reseproducent
Sista ansökningsdag:
04 June, 2018