Annons:

Annons:

Kraftigt uppsving av bussresandet

Sveriges största privatägda gruppresearrangör Rolfs Flyg & Buss, med 100 000 resenärer årligen rapporterar om ett kraftigt uppsving av bussresandet.

Gruppresan och bussresan är en resform som ökar kraftigt enligt rapport från Rolfs Flyg & Buss. Till exempel är bussresan till Berlin, en av Europas mest intressanta huvudstäder, väldigt populär. Där har bokningarna ökat med hela 77 procent jämfört med fjolåret.

– Mini-breaks är något som ökar. En annan bubblare som också är på uppgång är helgkryssningar till Helsingfors och ålandskryssningar, säger Emanuel Karlsson i ett pressmeddelande.

Att svenskarna suktar efter sol och värme under vinterhalvåret blir också tydligt då resmålet som lockar och ökar mest på Rolfs Flyg & Buss är Spaniens solkust, Almunecear. Resmålet är omåttligt populärt och bokningarna ökar nästan dubbelt så mycket jämfört med fjolåret (70 procent).

Rolfs topplista bussresor – mini-breaks och längre bussresor

1. Teater Mamma Mia på Tyrol,

2 dagar 2. Dagstur Karlstad (Lars Lerin)

3. Rostock, shopping 2 dagar

4. Birkakryssning, 2 dagar

5. Lübeck, shopping, 2 dagar

6. Dagstur, Ullared shopping

7. Berlin, storstadsweekend, 4 dagar

8. Prag, 6 dagar

9. Polen, Rundresa 7 dagar

10. Prag, 6 dagar

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019