Annons:

Annons:

Apollo inleder surfsamarbete

Lär dig surfa på charterresan med Apollo. Apollo inleder samarbete med Xtravel som är specialister på just surfresor.

Apollo inleder samarbete med Xtravel – en researrangör vars specialitet är just surfresor. Apollo lanserar surfresor och kurser till bland annat Fuerteventura, Sri Lanka och Dominikanska republiken.

– Vi vill att våra gäster skall kunna komma hem och säga att de faktiskt lärt sig surfa. På riktigt. Med Xtravel får vi lång erfarenhet och gediget engagemang och våra resenärer får enkelheten, kurser av hög kvalitet och en spännande och rolig upplevelse, säger Daniel Giray, Sports Manager Apollo i ett pressmeddelande.

– Samarbetet med Apollo ger oss nu möjligheten att erbjuda något även för de som önskar att lära sig surfa och testa på att surfa, och allt det roliga relaterat till surfingen, utan att för den delen bo på ett surfcamp, säger Eric Asmussen, VD och grundare av Xtravel.

Surfpaketen erbjuds i dag på Madeira, Lanzarote, Fuerteventura, Sri Lanka och Dominikanska republiken. Ett vågsurfingpaket kostar från 2 998 kronor. Då ingår all ledarledd träning, utrustning och transport till och från surfkursen. Själva resan ingår inte i priset.

2 kommentarer

  1. Catharina Huss: Grattis Apollo! NI har att göra med de bästa i sin genre, Xtravel (Y)
    Svara
  2. Catharina Huss: Grattis Apollo! Ni har att göra med de bästa i genren, Xtravel (Y)
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019