Annons:

Annons:

Rekordsommar för STS Alpresor – upp 20 procent

Trots rekordvärme hemma i Sverige har STS Alpresor haft en succésommar med en försäljningsökning med 20 procent på sommar- och vandringsresor till Alperna. Intresset har varit allra störst för klassiska Bad Gastein, Österrike men nykomlingen Cervinia, Italien har kommit stort, enligt ett pressmeddelande.

– Sommarens högtryck har inte påverkat efterfrågan på resor till Alperna. Tvärtom så har vi sett ett större intresse än någonsin, framförallt på våra vandringsresor. I sommar har vi haft över 10 000 resenärer i Bad Gastein vilket är ”All time high”, säger Niclas Helgesson, VD på STS Alpresor.

Även vinterförsäljningen har börjat starkt och högsäsongsveckorna börjar redan bli fullbokade. Det är framförallt resorna med Alp Inclusive som bokar bäst.

–  Över 80 procent av våra bokningar är paket med Alp Inclusive. Den främsta anledningen är att det är smidigt och bekvämt att ha allt inkluderat men också många gånger mer prisvärt. Nu ser vi framemot vintern och redan förra veckan fick Alperna sitt första snödump med 50 cm snö i Bad Gastein, avslutar Niclas Helgesson.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA