Annons:

Annons:

Richard Durlow slutar som vd för UTG

Unlimited Travel Groups vd och koncernchef Richard Durlow slutar efter nio år i koncernen. ”Har fått ett erbjudande jag inte kan säga nej till”, säger han i ett pressmeddelande.

Richard Durlow har informerat styrelsen om att han, efter nio år i koncernen varav fyra i ledarrollen, lämnar sitt uppdrag. Den 23 september blir hans sista dag och arbetet med att hitta hans efterträdare har inletts, skriver Unlimited Travel Group i ett pressmeddelande.

Styrelsens ordförande Anna Elam, som leder rekryteringsprocessen, säger i en kommentar att den nya vd:ns uppgift blir att ”fortsätta arbetet med att öka både volym och lönsamhet hos dotterbolagen”.

– Den nye vd:n kommer också att få uppdraget att fokusera på förvärv av resebolag som vi bedömer kan växa och frodas inom gruppen samt att fortsätta digitaliseringsprocessen, säger hon.

Om Richard Durlow säger hon att han under sina år som vd ”starkt bidragit till att skapa aktieägarvärde genom att bygga både lönsamhet och tillväxt i UTG:s bolag”.

– UTG-aktien har under hans tid i ledningen ökat från cirka 10 kronor till dagens kurs kring 25 kronor (exklusive utdelningar). Richard har arbetat tätt tillsammans med dotterbolagscheferna och bidragit till att stärka gruppen inom försäljning, onlinesatsningar och förvärv, säger hon.

Richard Durlow uppger att han egentligen hade tänkt fortsätta inom Unlimited Travel Group i flera år.

– Jag har dock fått ett erbjudande jag inte kan tacka nej till, säger han.

3 kommentarer

  1. Kent: Lycka till Richard!
    Svara
  2. Mats Ekholm: Lycka till i din nya utmaning!
    Svara
  3. Andreas: Lycka till på nya jobbet Richard!
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

3 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019