Annons:

Annons:

Roamingfritt – nu även hos Fritidsresor

Nu gör Fritidsresor som konkurrenterna Apollo och Ving och lanserar roamingfri telefoni och data världen över i samarbete med telekomföretaget Mobitrotter.

Samarbetet innebär att alla nordiska resenärer nu kan ringa, ta emot samtal och surfa som roamingfritt i världens alla länder. Den nya appen appen erbjuder en kombination av de olika sätt som det går att ringa och mobilsurfa på internationellt.

Genom att kombinera traditionell mobiltelefoni och IP-telefoni kan resenärer använda sina vanliga mobilnummer – till kraftigt reducerade priser. Tillsammans med ett simkort kan användaren också surfa med full täckning på resmålet och blir därmed inte beroende av wifi-zoner, skriver Fritidsresor i ett pressmeddelande.

– Vi är oerhört glada för avtalet med Fritidsresegruppen, och framförallt att vi nu kan ge 1,6 miljoner resenärer en kostnadseffektiv möjlighet att hålla kontakt med familj och vänner från resmålet, säger Peter Bjurström, vd för Mobitrotter.

Apollo och Ving använder sig sedan tidigare av Mobitrotter.

LÄS OCKSÅ: Reseprofiler ska utrota dyr surf på resan

LÄS OCKSÅ: Telenor slopar roamingavgifter i EU och EES

En kommentar

  1. Harry S: Äntligen!
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018
HRG Nordic söker BUSINESS TRAVEL CONSULTANT
Sista ansökningsdag:
21 juni 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018