Annons:

Annons:

Rolfs Flyg & Buss blev gasell – igen

Rolfs Flyg & Buss har utsetts till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri. Anledningen är företagets snabba tillväxt.

Gruppresearrangören Rolfs Flyg & Buss har fått ta emot utmärkelsen Gasellföretag av tidningen Dagens industri. Anledningen är att Rolfs Flyg & Buss hör till de 0.5 procent företag som växer snabbast i Sverige.

På några få år har Rolfs Buss & Flyg ökat sin omsättning från 40 miljoner kronor till 350 miljoner kronor. Förra hade företaget 75 000 resenärer på över 2 000 gruppresor till 300 olika destinationer.

– Ett Gasellföretag växer snabbt och vi gör det genom att hela tiden lyssna till kunden, våra värdefulla resenärer. Vi finns för dem. Kunden kommer först. Det varma kundsamarbetet och personalstyrkans teamanda gör att Rolfs Flyg & Buss utvecklas som ett kraftfullt, modigt företag i tiden och med synbara framtidsmål, säger Emanuel Karlsson, vd för Rolfs Flyg & Buss.

Gasellkriterier 2016:
En omsättning som överstiger 10 Mkr
Minst 10 anställda
Minst fördubblat sin omsättning sedan 2010
Tillväxt varje år
Ett positivt samlat rörelseresultat
Vuxit organiskt
Sunda finanser

2 kommentarer

  1. Jan Saarinen: Grattis igen Emanuel & co!
    Svara
  2. Jan Saarinen: Grattis igen Emanuel och medarbetare!
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019