Annons:

Annons:

Scandjet: ”2017 kommer att bli ett lönsamt år”

Travel News har tidigare rapporterat om Scandjets ekonomiska svårigheter. Men enligt Pavel Maksimovski, vd och delägare på Scandjet, är leverantörerna villiga att hjälpa till och lösa situationen Scandjet har hamnat i. Och han tror på ett lönsamt 2017.

Som Travel News tidigare har rapporterat måste Scandjet skriva ner sina skulder för att undvika att företaget hamnar i konkurs. Dock har en offentlig ansökan om rekonstruktion inte lämnats in ännu, säger Pavel Maksimovski, vd och delägare på Scandjet. 

– Vi är inte i en offentlig rekonstruktion ännu. Vi är i förhandling med våra leverantörer i Kroatien och de har jättestort intresse och är villiga att förhandla med oss – de vill att vi ska fortsätta vår verksamhet och leverera gäster till dem.

Enligt Pavel Maksimovski kommer 2017 att bli ett lönsamt år.

– Vi kommer att fortsätta satsa stenhårt på gruppresor – det är ett segment vi förmedlar med kvalité. Vi väljer vår nisch: att jobba med specialarrangemang.  Vi har många förfrågningar inför nästa år. Vi har gjort om våra kostnadskostym och budgeterat inför nästa år med lägre kostnader så 2017 kommer att bli ett lönsamt år.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Account Manager Governmental till Radisson Hotel Group
Sista ansökningsdag:
22 mars 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019