Annons:

Annons:

Slut på kampen om solstolar

Är du trött på kriget om solstolar vid hotellpoolen? Det tror Ving och lanserar därför en tjänst där du kan boka solstolen redan innan resan.

Den nya tjänsten lanseras inom hela Thomas Cook Group, Vings moderbolag, och är enligt ett pressmeddelande en del av gruppens strategi att ständigt utveckla tjänster som bidrar till att förbättra semestern.
Tjänsten finns tillgänglig från slutet av februari och testas till att börja på två utvalda hotell – Sunprime Atlantic View på Gran Canaria och Sentido Buganvilla Hotel & Spa på Fuerteventura. Till sommaren 2018 kommer 30 hotell inom Thomas Cook Group att kunna erbjuda tjänsten.

– Vi satsar allt mer på att erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar som tar bort det som skaver och som tillgodoser de behov man har. Att i förväg kunna boka sin favoritsolstol på hotellområdet är ett exempel på det, säger Anna Hagberg, tf informationschef Ving i ett pressmeddelande.

Solstolen går att förboka sex dagar innan avresa i ett mejl från arrangören. Det viktiga valet underlättas av att mejlet innehåller poolkartor med markeringar om vilka solstolar som är bokningsbara samt kompass som gör att man enkelt kan se när på dygnet som man har sol och skugga.
10-20 procent av hotellens solstolar kommer att vara bokningsbara i förväg, enligt Ving. Kostnad ska ligga på 25 euro per solbädd för hela vistelsen, oavsett reslängd.

4 kommentarer

 1. Maria: Om hotellen bara efterlevde sin regel att de tar bort handdukar från paxade solstolar så skulle det ju inte vara ett problem
  Svara
 2. Johannes: Jag är ingen morgonmänniska och tycker detta ändå är ett bra initiativ. Slipper kliva upp i ottan för att få en solstol.
  Svara
 3. Cia: Det är ju vansinne att man ska behöva betala för solstolen även vid poolen på hotellet! Inför böter till dem som bryter mot föreskrifterna om att paxa solstol istället, inte straffa oss som sköter sig.
  Svara
 4. Cia: Varför ska vi som sköter oss straffad med ännu fler avgifter? Det måste väl vara bättre att införa straffavgift/böter för de som missköter sig och lägger ut handdukar på stolar tidig morgon och som de sedan utnyttjar från lunch och någon timme framåt.
  Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

4 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Resekonsult
Sista ansökningsdag:
06 June, 2018
Go Active Travel söker en konceptansvarig reseproducent
Sista ansökningsdag:
04 June, 2018
Thabela Travel söker VD till huvudkontoret i Täby
Sista ansökningsdag:
05 June, 2018