Annons:

Annons:

Springtime Group satsar i Norge

Svenska Springtime Group går ihop med norska Activity Holding och skapar koncernen Springtime Group AS.

Det nya norska företaget Springtime Group AS ägs till lika delar av svenska Springtime Group AB och norska Activity Holding AS.

– Vår mångåriga erfarenhet av att driva magasin och arrangera resor tillsammans med våra norska kollegors kompetens inom arrangemang av lopp och content marketing ger koncernen en mängd synergier som vi omgående får nytta av. Vår gemensamma ambition är därför att växa kraftigt under kommande år. säger Springtime Groups AB:s vd Patrik Yderberg och fortsätter:

– Vi har funnits i Norge i över tio år och under de åren har vi samarbetat med Activity Holding. Verksamheten har hittills gått på sparlåga men nu får vi en norsk organisation som kommer att brinna för samma sak som den svenska. Vi har stora förhoppningar, främst på att kunna utveckla träningsverksamheten i Norge.

Genom sammanslagningen samlas researrangören Springtime Travel, löparmagasinet Runner’s World, träningssajten trening.no samt 24 egenarrangerade lopp hamnar under ett tak.

– Content marketing kommer fortsättningsvis att vara ett viktigt och växande område så länge träning och hälsa är en naturlig del av folks vardag, säger Springtime Groups norska vd Eivind Bye.

En kommentar

  1. Andreas Körösi: Lycka till Patrik med hela teamet.. Keep up the good work. God Jul och Gott Nytt 2017
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
RK Travel Group söker reseproducenter
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Recruiting in Gothenburg
Sista ansökningsdag:
7 september 2018
Vi söker en ny stark kollega!
Sista ansökningsdag:
4 september 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018