Annons:

Annons:

Springtime Group satsar i Norge

Svenska Springtime Group går ihop med norska Activity Holding och skapar koncernen Springtime Group AS.

Det nya norska företaget Springtime Group AS ägs till lika delar av svenska Springtime Group AB och norska Activity Holding AS.

– Vår mångåriga erfarenhet av att driva magasin och arrangera resor tillsammans med våra norska kollegors kompetens inom arrangemang av lopp och content marketing ger koncernen en mängd synergier som vi omgående får nytta av. Vår gemensamma ambition är därför att växa kraftigt under kommande år. säger Springtime Groups AB:s vd Patrik Yderberg och fortsätter:

– Vi har funnits i Norge i över tio år och under de åren har vi samarbetat med Activity Holding. Verksamheten har hittills gått på sparlåga men nu får vi en norsk organisation som kommer att brinna för samma sak som den svenska. Vi har stora förhoppningar, främst på att kunna utveckla träningsverksamheten i Norge.

Genom sammanslagningen samlas researrangören Springtime Travel, löparmagasinet Runner’s World, träningssajten trening.no samt 24 egenarrangerade lopp hamnar under ett tak.

– Content marketing kommer fortsättningsvis att vara ett viktigt och växande område så länge träning och hälsa är en naturlig del av folks vardag, säger Springtime Groups norska vd Eivind Bye.

En kommentar

  1. Andreas Körösi: Lycka till Patrik med hela teamet.. Keep up the good work. God Jul och Gott Nytt 2017 Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019