Annons:

Annons:

STS lanserar äventyrs- och sportresor för unga

STS Student Travel Schools breddar utbudet och erbjuder nu även upplevelseresor med fokus på äventyr och sport för ungdomar.

Utbildningsföretaget STS Student Travel Schools är nog mest känt för sina språkresor till engelska sydkusten. Nu lanserar företaget ett nytt resekoncept där fokus ligger på upplevelsen genom att utöva sport och äventyr tillsammans med andra unga ifrån hela världen. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Dagens ungdomar vill idag i större utsträckning åka på resor som utgår ifrån deras intressen och därefter väljer man destination. De vill ha ett aktivitetsschema fullt av upplevelser, roliga äventyr och nya erfarenheter, säger Niclas Lindeberg, försäljningsansvarig på STS Student Travel Schools.

STS har redan idag flera resor inom den nya resekategori, till exempel roadtrips i Kanda, fotbollsläger i London och Madrid och och surf och yoga på Bali.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
HRG Nordic söker BUSINESS TRAVEL CONSULTANT
Sista ansökningsdag:
21 juni 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018