Annons:

Annons:

TUI tar reklamhjälp av Iza och Elle Cryssanthander

Under sportlovet befinner sig tvillingarna Iza och Elle Cryssanthander på en resa till Kap Verde. Samtidigt tar de över TUI Sveriges konto på Musical.ly.

– Vi vill och måste testa nya saker hela tiden, och har i stort sett bara registrerat vår närvaro på Musical.ly sedan tidigare, men det känns som sportlovsveckan i Stockholm är rätt läge att låta ett par riktiga proffs ta över vårt konto en vecka och dessutom visa lite härliga bilder från soliga Kap Verde, säger Johan Ydring, Head of Brand & Performance Marketing på TUI Nordic.

Iza och Elle Cryssanthander är 11 år. De är tvillingar och dansar ofta tillsammans i sina korta filmer. De har i dag 3,5 miljoner följare i Musical.ly. Det är inte första gången de gör reklam för olika företag. 

-Vi har gjort ett par liknande samarbeten och övertaganden av konton tidigare vilket alltid är kul, det här ska bli extra roligt eftersom vi är på en lite mer exotisk plats, kommenterar Stina Cryssanthander, manager och mamma för Iza & Elle, i ett pressmeddelande.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
29 juli 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018
HRG Nordic söker BUSINESS TRAVEL CONSULTANT
Sista ansökningsdag:
21 juni 2018
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018