Annons:

Annons:

Utan familjen vill vi träna på semestern

Träningsresor och aktiv semester. Det är två av årets hetaste trender enligt den undersökning som SIFO genomförde på uppdrag av Resia för att kartlägga svenskarnas respuls inför 2018, enligt ett pressmeddelande.

I SIFO-undersökningen framkom, förutom hälsotrenden, även att svenskarna törstar efter att upptäcka städer på ett annat sätt än tidigare. Känslan av att upptäcka en stad från cykelsadeln istället för att sitta på en buss, att börja dagen med ett träningspass på hotellets gym och att samtidigt kunna unna sig god mat och dryck på kvällen ger just det mervärde svenskarna är ute efter. De 5 aktiviteterna som ligger i topp i SIFO-undersökningen är:

–          Blandade träningsformer

–          Löpträning

–          Skidor/simning/klättring

–          Styrketräning/cross fit

–          Gruppklasser på hotellet

Några städer som ligger i framkant och som passar utmärkt för en aktiv storstadssemester är Berlin, Prag och New York. Berlin för sina parker och sitt stora utbud av högklassiga restauranger och annorlunda aktiviteter. Prag för att man enkelt under en löptur kan uppleva mycket kultur och historia i stadens vackra centrum. New York med sin fantastiska Central Park mättar alla behov och är en självklar favorit hos många, enligt ett pressmeddelande.

Detta gäller när vi reser utan familj. Med familjen vill de flesta fortfarande lata sig på semestern.

 

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Junior Program Manager (Account Manager)
Sista ansökningsdag:
6 augusti 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Projektledare till Event in Skåne, Malmö
Sista ansökningsdag:
9 augusti 2018