Annons:

Annons:

Ving ger guidade VR-turer

Ving drar igång VR-turer i Facebooks nya funktion Facebook Spaces.

För ett par veckor sedan lanserade Facebook din nya funktion, Facebook Spaces, där flera personer kan ses i den virtuella världen och interagera med varandra.

Ving har nappat på konceptet och lanserar nu ett pilotprojekt som gör det möjligt människor att träffa sina vänner i en virtuell värld på några av arrangörens resmål och hotell.

– Äntligen kan man uppleva 360-filmer och bilder tillsammans med flera andra människor och detta är bara början, i en nära framtid kommer man att kunna kommunicera och dela upplevelser med varandra, säger Jonas Carlson Almqvist, Senior Web Developer på Ving/Thomas Cook.

Facebook Spaces är i nuläget en betaversion men Ving ser stora möjligheter att visa upp resmålen och hotellen i den nya funktionen.

– Funktionen ger oss möjlighet att nå våra kunder på ett nytt innovativt sätt och på sikt kan våra reserådgivare och kunder mötas i Vings värld virtuellt för guidade turer. Vi vill gärna testa ny teknik och ligga i framkant, därför har vi gjort det här testet för att se om det är något som vi vill satsa på i framtiden, säger Karin Eriksson, Social Media Manager på Ving.

ågra av destinationerna som kan upplevas i Vings VR-film:
– Mallorca – Alcudia
– Thailand – Similan Island
– Grekland – Lefkas
– Teneriffa – Sunwing Fañabé Beach
– Thailand – Chicken Island

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Senior Direct Sales and Servicing Agent
Sista ansökningsdag:
11 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
MSC Cruises söker 2st resesäljare
Sista ansökningsdag:
26 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
RES och Travel News söker webbredaktör
Sista ansökningsdag:
20 februari 2019