Annons:

Annons:

Ving stortsatsar på Gambia

Planerar ta 10 000 resenärer till västra Afrika i vinter. En fördubbling jämfört med förra vintern.

Efter några år av oroligheter med ebola i Västafrika (dock inte ett enda fall i Gambia) och en krånglig presidentinstallation satsar Ving som enda charterbolag till vintern på Gambia. Landet är stort som Skåne, men kan erbjuda hav och bad och fantastisk safari.

Till nästa vinter ökar Ving antalet platser till Gambia med 110 procent och i november 2018 öppnar det första Sunprime-hotellet på den Afrikanska kontinenten, Sunprime Tamala Beach. Sunprime Hotels är Vings koncept för vuxna som reser utan barn.

Det känns väldigt roligt att kunna erbjuda ett Sunprime-hotell i Gambia. Att det är efterlängtat visar efterfrågan då mer än var femte resa till Sunprime Tamala Beach redan är bokad. Vi vet att boendet blir allt viktigare och det är roligt att vara den första arrangören att erbjuda rum med direkt poolaccess i Gambia, säger Anna Hagberg, tf. informationschef på Ving i ett pressmeddelande.

En kommentar

  1. Krister: Gambia ligger långt ned på demokratiindex (143 av 167 länder). Det är en katastrof för mänskliga rättigheter och dito politik att satsa på ett land som Gambia.
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Junior Program Manager (Account Manager)
Sista ansökningsdag:
6 augusti 2018
JUNIOR SALES/ SALES ASSISTANT
Sista ansökningsdag:
22 augusti 2018
ACCOUNTING
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018
Projektledare till Event in Skåne, Malmö
Sista ansökningsdag:
9 augusti 2018
Resesäljare vikariat t.om mars 2019
Sista ansökningsdag:
31 augusti 2018