Annons:

Annons:

Vings maskotar Lollo & Bernie får en egen show

Vings maskotar Lollo & Bernie har över 30 miljoner visningar på YouTube med sin dansfilm. Många är de familjer som mött vännerna på Vings familjehotell. Nu kan Ving för första gången även presentera en egen föreställning med barnens favoriter. Showen med Lollo & Bernie har premiär i helgen, 17-18 november, på Intiman i Stockholm. Den sätts även upp på Lisebergsteatern i Göteborg, 19-20 januari 2019, enligt ett pressmeddelande.

– Lollo & Bernie är omåttligt populära inslag på våra familjehotell runtom i världen och deras dans på YouTube har blivit en succé. Det känns därför väldigt roligt att vi nu kan erbjuda alla familjer möjligheten att se Lollo & Bernie i en egen show här på hemmaplan, både i Stockholm och Göteborg, säger Anna Hagberg, tf. informationschef Ving.

På scenen kommer Lollo & Bernie att utmana varandra i en spännande tävling med olika aktiviteter på stranden. Det bjuds på både spänning, skratt och rop. Föreställningen avslutas sedan med Lollo & Bernies populära Mini Disco där alla barn får vara en del av showen och dansa till maskotarnas egen musik.

 

En kommentar

  1. Anonym: Gå inte och se detta! Fullständigt patetiskt och värdelöst. Rent av respektlöst av Ving att stå bakom smörjan. T o m barnen blev besvikna och gillar inte L o B länge... Denna "show" kan inte ens gå hem hos wt-familjer... Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019