Travel News Buyers Club AW

Travel News har samlat de främsta köparna inom resebranschen och lanserar nu ”Travel News Buyers Club” En AW där du kan mingla med branschkollegor, träffa våra partners och höra senaste nytt.
Det första eventet av många och vi ser fram emot att ha just dig där!
Vi bjuder på nåt gott att dricka, lite olika snittar och spännande talare.

När? 30 augusti, 16.30-19.00
Var? Takbaren på Scandic Continental, Vasagatan 22 Stockholm

Vi har begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Kontakta paulina.lund@travelnewsmarket.com om du har några frågor. 

 *Inbjudan till våra Buyers Club events gäller endast till dig som arbetar som researrangör, på resebyrå, eller som arrangör inom möten och events samt som resebokare, inköpare eller travel manager på ett företag. Vi kommer att bekräfta din plats via email.

Paneldebatt

Resebranschen har hämtat sig imponerande bra efter pandemin. Kunderna strömmar till och många bolag rapporterar goda resultat under den senaste tiden. Dock är vi luttrade i branschen och vet att det ständigt kommer nya utmaningar.

Hur skall leverantörer och resebyråer och arrangörer samverka framöver? Hur skapar vi de bästa förutsättningarna för att gynna ett bra samarbete? Det är några av frågorna vi hoppas på att få svar på under kvällen. SRF.s generalsekreterare Didrik von Seth kommer att moderera ett panelsamtal med Håkan Bäverstrand, Country Manager Lufthansa, David Karlsson, vd Jambo Tours/Tema samt Annika Hultgren vd Arrive Agencies.


Vi vill rikta ett stort tack till våra sponsorer!