Annons:

Annons:

Nordic Camping & Resort förvärvar Strömstad Camping

Nordic Camping & Resort fortsätter att växa och har tecknat avtal om att förvärva Strömstad Camping i norra Bohuslän. Strömstad Camping blir den 26:e anläggningen i Nordic Camping-familjen och ger en ökad exponering mot den snabbväxande gästkategorin norska husbilsgäster, enligt ett pressmeddelande.

Strömstad Camping består av 150 campingtomter och 57 stugor av varierande storlek. Campingen är väldigt naturskönt belägen med utsikt över havet och med gångavstånd till stadskärnan i Strömstad. Norska gäster tar sig enkelt till campingen tack vare färjan mellan Sandefjord och Strömstad och E6:an.

Vi är väldigt glada över möjligheten att förvärva denna fina och välskötta anläggning, och vill ge en stor eloge till ägarna Lisa Axelsson och Reimer Karlsson som gjort ett fantastiskt jobb med att bygga upp denna unika och välskötta camping. Att campingen nu kommer ingå i vår kedja kommer ge fler fördelar för gästerna, till exempel genom att samla och använda bonuspoäng i vår gästklubb Campers Club”, säger Nordic Camping & Resorts VD Johan Söör.

Nordic Camping driver redan idag Siviks camping i Lysekil och Edsviks camping i Grebbestad. Med detta förvärv har man därmed tre anläggningar i norra Bohuslän. Strömstad Camping har en hög andel norska husbilsgäster vilket är en gästkategori med hög tillväxt. Anläggningen har även expansionsmöjligheter:

Vi har som ambition att fortsätta utveckla anläggningen, vilket kommer gynna både våra gäster, Strömstads besöksnäring och våra medarbetare”, säger Ola Bååth, expansionschef för Nordic Camping & Resort.

Nordic Camping & Resort övertar ägandet av Strömstad Camping från och med 1 november 2018.

2 kommentarer

  1. Anonym: Det blir nog som på råå camping inga eller få investeringar man kör ner campingarna till en helt oacceptabel nivå. Allt för att tjäna pengar Svara
  2. Lorang fra Oslo: Reimer og Lise var fantastiske eiere. Håper de nye eierne kan drive campingen videre med samme personlige service. Egentlig en litt trist melding, men vil fortsatt være en Strømstad camping gjest og venn Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

2 KOMMENTARER ÖPPNA
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019