Annons:

Rekordomsättning för First Camp i augusti

First Camp, Skandinaviens största campingkedja, hade en rekordomsättning i augusti. Den totala omsättningen för hela First Camp ökade med 12 procent jämfört med augusti 2019, före pandemin, och detta blev den bästa augustimånaden någonsin, enligt ett pressmeddelande.

För First Camps 40 destinationer i Sverige och 6 i Danmark har efterfrågan successivt blivit starkare under sommaren och den totala omsättningen blev hela 12 procent bättre i augusti, jämfört med augusti 2019, för samma antal destinationer. För hela sommaren, juni-augusti, blev omsättningen nästan i linje med 2019, bara fyra procent lägre.

”Campingbranschen i stort har gått bra i sommar, men även våra satsningar på en ännu bättre produkt, vår bonusklubb och smidig hemsida har fallit väl ut bland våra gäster. Till exempel har vår lågpriskalender, där campare lätt kan hitta de lägsta priserna, varit en av de mest besökta sidorna på First Camp under sommaren. Det är otroligt glädjande med det starka resultatet i augusti och alla medarbetare i First Camp har verkligen bidragit till detta”, säger First Camps VD Johan Söör i ett pressmeddelande.

Kommentarer är stängda.

Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024