Annons:

Travel News debattartikel om resande får stor uppmärksamhet

I går skrev Travel News chefredaktör Viggo Cavling en debattartikel om resande och dess betydelse för världsekonomin. Artikeln publicerades i Göteborgs Posten och fick stor uppmärksamhet bland annat i sociala medier och på Expressen tv. Läs artikeln nedan. Rubriken är "Resenärer, var stolta över att ni trotsar munskyddsmoralisterna".

Här är artikeln.

 

6 kommentarer

  1. Anonym: Hejja Vigo!
  2. thomas: Viggo skriver i egen sak klart han förespråkar resandet. Vad alla kloka nu inser att allt resande flygande måste sättas på hold tills epidemin har klingat av. Detta är bara en tillfällig bransch inskränkning. Det är en dödlig sjukdom som skördat många offer punkt slut. Varför stängdes inte flygen till Kina ner när det blev uppenbart vad som hände i Wuhan med dramatiska filmer på nätet inifrån Wuhan? De bolag som flög grävde sina egna gravar och för hela flyg och resebranschen.
  3. stephan ekbergh: Viggo, alltid rätt. resandet förutsättning för världekonomin resandet förutsättning för världsfred resandet förutsättning för the human race resandet förutsättning för demokrati Att med all data vi har idag påstå att covid är en (virus) pandemi är dumheter. Data talar sitt tydliga språk.
  4. Cilla: Efter dagens nyheter på tv får vi nog inse att resandet i nutid knappast kommer att öka. Det är nog viktigt av vi alla känner ansvar för Covid-19!!
  5. Jesus: Thomas, dina kommentarer är bedrövliga, som alltid. Med din åsikt som grund hade ju inte pesten kunnat sprida sig under medeltiden för då fanns ju inte flyg?
  6. Thomas: Häda inte med Jeusu namn Det är Dina kommentarer vi klarar oss utan helt irrelevanta. Pesten spred sig utan flyg, hur mycket mer måste man då inte vara försiktig när flyget nu finns, land efter land inför starka restriktioner till och med utegångsförbud, gör man det för det är kul?
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024