Annons:

Egencia lanserar ny plattform

Egencia lanserar nu Egencia Analytics Studio, en förstärkt plattform för datavisualisering och analys för att hjälpa företag att bättre förstå allt som rör affärsresande. Företagens reseansvariga kan nu visuellt granska data för att få fram nya insikter om företagets resor, identifiera nya besparingsmöjligheter och minska resekostnader inom alla reskategorier såsom flyg, hotell, tåg och hyrbil, enligt ett pressmeddelande.

Vi lever i en värld där vi omges av data, men det är egentligen bara till nytta när man kan använda data till att fatta bättre beslut, säger Alex Kaluzny, CTO, Egencia. Men att förstå data och använda den för att fatta beslut som gynnar ditt företag, är bara början – vi fortsätter att utveckla Egencia Analytics Studio för att kunna erbjuda våra kunder möjligheten att analysera data och förespå framtiden.

Att vara en datadriven organisation är nyckeln till att förbli konkurrenskraftig. Men nuvarande resehanterings- och rapporteringssystem kräver att ansvariga spenderar timmar på att hantera filer och att kombinera och matcha offline- och online-data. Målet är att få fram värdefulla insikter men det krävs i slutändan nästan alltid hjälp från dataspecialister. Egencia Analytics Studio erbjuder en konsoliderad vy genom visuella renderingar, filter och anpassningsbara widgets. De reseansvariga kan bland annat visualisera vilken effekt de bokningar som sker tidigt har kopplat till företagets resepolicy och restyp (internationell, inrikes, etc.).

Företagens reseansvariga kan genom Egencia Analytics Studio skapa förstklassiga rapporter som kan delas med finans-, inköps- och personalavdelningar. Genom att snabbt och precist förse dessa team med information, kan reseansvarigas inverkan på företaget öka.

Kommentarer är stängda.