Annons:

Nu återstartar vi reseindustrin

Travel News Business Forum är ett regionalt event och en gala med syfte att lyfta reseindustrins intäkter och professionalitet. Det gör vi genom att samla alla som arbetar med turism, hotell och resande under samma tak. Vårt event är en mötesplats, en mässa, seminarier och avslutas med en prisutdelning och mingel.

Fokus är ökad tillväxt och högre vinst. Det kan ske på två sätt. Fler besökare och gäster. Högre intäkter i form av högre priser och bättre marginaler. Vi vill skapa en mötesplats för affärer och starka nätverk.

Travel News är Sveriges ledande affärstidning för rese- och turistnäringen. Vi bevakar mötesindustrin och affärsresandet, resebyråerna, researrangörerna, flygbolagen, flygplatserna, hotellen, färjerederierna, tågföretagen, bussbolagen och biluthyrarna. Detta har vi gjort sedan 1985. Varje morgon skickar vi ut ett nyhetsbrevet till 10 000 personer.

Vill du också börja arbetsdagens med full koll på läget och de senaste jobbannonserna? Klicka här.

Målgrupp: Alla som arbetar med resor och turism på en region. Fokus: hotell och reseföretag. Vi vill också nå eventbolag och de viktigaste krögarna på ort som har restauranger som lockar besök utifrån. 

 På vårt event har vi fyra keynote speakers: 

Pilot Björn om marknadsföring i sociala medier. 

SAS mest kända medarbetare piloten Björn Lundström. Han började skriva svar på SAS Facebooksida under askmolnet. Fick blodad tand och började lägga att ut filmer på Youtube och Instagram. Med tiden en av Sveriges största profiler i sociala medier, men SAS uppskattade inte hans filmer. Björn berättar hur du kan marknadsföra ditt varumärke genom dina medarbetare. Idag har han 100 000 följare på Youtube och lika många på Instagram.

Alexandra Fält, så får vi fler internationella turister att komma till Sverige. 

Alexandra Fält har en bakgrund inom hotell i New York har och bland annat arbetat som revenue manager på lyxhotellet The Lowell Hotel. Nu arbetar hon med några svenska destinationer och deras internationella besökare.

Johan Johander, Benchmarking Alliance

Vilken destination i Sverige har bäst RevPar? Rapport om svensk turism och attraktionskraft. Benchmarking Alliance grundare och Head of Research Johan Johander redovisar unika hotellsiffror. Detta och hur hotellen ska tjäna mer pengar kommer vd Johan Johander att prata om. 

Live Coaching med Philip Diab, Kickass-Coach 

Philip Diab, serieentreprenör och en av Sveriges främsta coacher, bl a med i TV3:s Lyxfällan, kommer att skapa ytterligare klarhet kring vad som är viktigt för dig att göra och hur du gör det så att du kan nå både dina egna och din arbetsgivares mål. På scenen kommer där några av er som vill bli coachade att få möjligheten, i grupp, att hitta verktygen du behöver, och de som lyssnar kommer att känna igen sig och kunna använda det som kommer fram även i sin egen vardag. 

2022 ska vi åka till: 

Uppsala 

Halmstad 

Sundsvall 

Linköping/Norrköping

Skellefteå

Visby 

Östersund/Åre

Kalmar med Öland 

Falun 

Karlstad 

Helsingborg 

Travel News Wilhelmina Skoghpris

Prisutdelningen av Travel News Wilhelmina Skoghpris kommer avsluta kvällen. Vinnarna kommer röstas fram av allmänheten, av näringen eller av Travel News beroende på kategori.

Travel News Wilhelmina Skoghpris delas ut till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Travel News Business Forum TNBF2021 Helsingborg Presentation Viggo Vinnare Gala

 

 

Program
12:00

12-13 incheckning samt lunch till bra priser!

13:00

Viggo Cavling

Moderator och tillika Travel News chefredaktör Viggo Cavling hälsar välkomna

 

Travel News Business Forum

kostnadsfritt, vi bjuder på kaffe i pauserna. Lunch finns att köpa till bra priser från kl 12.00. Evenemanget börjar kl 13.00.

Antalet platser är begränsat, det är först till kvarn som gäller. Säkra din plats redan nu!

 

Partners