Annons:

Annons:

Travel News Business Forum Östersund och Åre 2/6

Foto: Wikicommons

Nu återstartar vi reseindustrin

Travel News Business Forum är ett regionalt event och en gala med syfte att lyfta reseindustrins intäkter och professionalitet. Det gör vi genom att samla alla som arbetar med turism, hotell och resande under samma tak. Vårt event är en mötesplats, en mässa, seminarier och avslutas med en prisutdelning och mingel.

Fokus är ökad tillväxt och högre vinst. Det kan ske på två sätt. Fler besökare och gäster. Högre intäkter i form av högre priser och bättre marginaler. Vi vill skapa en mötesplats för affärer och starka nätverk.

Travel News är Sveriges ledande affärstidning för rese- och turistnäringen. Vi bevakar mötesindustrin och affärsresandet, resebyråerna, researrangörerna, flygbolagen, flygplatserna, hotellen, färjerederierna, tågföretagen, bussbolagen och biluthyrarna. Detta har vi gjort sedan 1985. Varje morgon skickar vi ut ett nyhetsbrevet till 10 000 personer.

Målgrupp: Alla som arbetar med resor och turism på en region. Fokus: hotell och reseföretag. Vi vill också nå eventbolag och de viktigaste krögarna på ort som har restauranger som lockar besök utifrån. 

Marie Hemdal Thryselius är projektledare för Travel News Business Forum.

Kontakt: marie.hemdal@travelnews.se

Ring gärna: +46767145033

Läs mer om Marie här.

Program
13:00

Björn Lundström

SAS mest kända medarbetare piloten Björn Lundström. Han började skriva svar på SAS Facebooksida under askmolnet. Fick blodad tand och började lägga att ut filmer på Youtube och Instagram. Med tiden en av Sveriges största profiler i sociala medier, men SAS uppskattade inte hans filmer. Björn berättar hur du kan marknadsföra ditt varumärke genom dina medarbetare. Idag har han 100 000 följare på Youtube och lika många på Instagram.

14:00

Alexandra Fält

Alexandra Fält har en bakgrund inom hotell i New York har och bland annat arbetat som revenue manager på lyxhotellet The Lowell Hotel. Nu arbetar hon med några svenska destinationer och deras internationella besökare.

15:00

Johan Johander

Vilken destination i Sverige har bäst Revenue Management? Rapport om svensk turism och attraktionskraft. Benchmarking Alliance grundare och Head of Research Johan Johander redovisar unika hotellsiffror. Detta och hur hotellen ska tjäna mer pengar kommer vd Johan Johander att prata om.

16:00

Philip Diab

Philip Diab, serieentreprenör och en av Sveriges främsta coacher, bl a med i TV3:s Lyxfällan, kommer att skapa ytterligare klarhet kring vad som är viktigt för dig att göra och hur du gör det så att du kan nå både dina egna och din arbetsgivares mål. På scenen kommer där några av er som vill bli coachade att få möjligheten, i grupp, att hitta verktygen du behöver, och de som lyssnar kommer att känna igen sig och kunna använda det som kommer fram även i sin egen vardag.

Prenumerera gratis på Travel News fullmatade nyhetsbrev och få senaste nytt från reseindustrin varje vardag senast klockan 8.