Annons:

Travel News Business Forum Stockholm 24 april

Travel News Business Forum Stockholm är ett regionalt event och en gala med syfte att lyfta rese- och mötesindustrin. Det gör vi genom att samla alla ledande personer inom turism, hotell, möten, event och resande en eftermiddag. Välkomna är också industrins viktigaste kunder i form av konferensbokare, eventarrangörer och Travel Managers. Och förstås centrala leverantörer från taxibolag via vinimportörer till IT-system.

Genom att ha alla viktiga stakeholders i en region under samma tak vill vi lägga en grund för bättre affärer för alla inblandade. Enligt devisen, det är först när du tittat någon i ögonen som du vet om du vill göra affärer med vederbörande. Vi vill samla alla runt runda bord och på sätt maximera nya och gamla kontaktytor.

Klara namn är hotell- och restaurang-legenden Pelle Lydmar, Marcus Östlundh, vd på Kung Carl Hotel, Stefan Sjöstrand, vd på Skistar, Christer Fogelmarck, vd på Park & Resorts, Caroline Strand, vd på Visit Stockholm, Camilla Zedendahl Royal Djurgården, Christian Clemens, vd Stockholmsmässan, Leif West, Gelba. 

Travel News är Sveriges ledande affärstidning för rese- och turistnäringen. Vi bevakar mötesindustrin och affärsresandet, resebyråerna, researrangörerna, flygbolagen, flygplatserna, hotellen, färjerederierna, tågföretagen, bussbolagen och biluthyrarna. Detta har vi gjort sedan 1985. Varje morgon skickar vi ut ett nyhetsbrevet till 10 000 personer.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Vårt event är en mötesplats 360 grader, en mässa, workshops, seminarier och avslutas med en prisutdelning och mingel. Från scenen blir det både inspiration om reseindustrin och viktiga siffror om vad det kostar att bo på hotell och arrangera en konferens.

Årets tema är mot framtidens reseindustri. Vad är på gång inom resande och hospitality? Och hur man bokar och betalar en resa i framtiden? Reseindustrin var en av de första att digitaliseras, men nu vill många aktörer ta nästa steg. Att skapa en resa eller konferens ska vara lika enkelt som att göra en spellista i Spotify och dela den med sina kompisar eller med hela världen. Och hur kommer vi att resa i framtiden när höga krav på hållbarhet är lika självklart om säkerhetsbälte i bilen?

Moderator Viggo Cavling

Viggo Cavling är chefredaktör för Travel News sedan februari 2018. Han har tidigare varit chefredaktör affärstidningen Resumé och verksam inom media sedan tidigt 90-tal. Med stor energi och mycket humor leder han dagen och kvällen på Travel News Business Forum.

Keynote Speakers

Johan Johander, Benchmarking Alliance

Fler keynote speakers och program för hearing annonseras inom kort. Men försäkra dig om en plats redan nu på regionens viktigaste mötesplats. Vår tillställning avslutas med en minigala med ett glas vin och något att äta.

I Panelen

Hotell- och restaurang-legenden Pelle Lydmar, Marcus Östlundh, vd på Kung Carl Hotel, Stefan Sjöstrand, vd på Skistar, Christer Fogelmarck, vd på Park & Resorts, Caroline Strand, vd på Visit Stockholm, Camilla Zedendahl Royal Djurgården, Christian Clemens, vd Stockholmsmässan, Leif West, Gelba. Fler namn tillkommer inom kort.

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Travel News Wilhelmina Skoghpris

Priset delas ut i olika kategorier till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skoghanda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet. Vinnarna kommer röstas fram av allmänheten, av näringen eller av Travel News beroende på kategori.

 

Kontakt: marie.hemdal@travelnews.se

Ring gärna: +46767145033

Läs mer om Marie här.

Program
15:00

Travel News chefredaktör Viggo Cavling och vd Nils Norberg hälsar välkommen.

15:10

Keynote Speaker

Johan Johander, Benchmarking Alliance

Fler talare presenteras inom kort.

16:00

 Så får vi fler B2C-turister att komma till Mälardalen. 

I panelen: hotell- och restaurang-legenden Pelle Lydmar, Marcus Östlundh, vd på Kung Carl Hotel, Stefan Sjöstrand, vd på Skistar, Christer Fogelmarck, vd på Park & Resorts, Caroline Strand, vd på Visit Stockholm, Camilla Zedendahl Royal Djurgården.

16:20

Vilka knutar i huvudstaden måste lösas upp för att vi ska bli en destination i klass med de stora naven i Europa.

I panelen: hotell- och restaurang-legenden Pelle Lydmar, Marcus Östlundh, vd på Kung Carl Hotel, Stefan Sjöstrand, vd på Skistar, Christer Fogelmarck, vd på Park & Resorts, Caroline Strand, vd på Visit Stockholm, Camilla Zedendahl Royal Djurgården, Christian Clemens, vd Stockholmsmässan, Leif West, Gelba. 

16:40

Så får vi fler B2B-resenärer att komma till Stockholm.

I panelen hotell- och restaurang-legenden Pelle Lydmar, Marcus Östlundh, vd på Kung Carl Hotel, Caroline Strand, vd på Visit Stockholm, Christian Clemens, vd Stockholmsmässan, Leif West, Gelba. 

17:00

Mingel

18:00

Utdelning av Wilhelmina Skogh-priset

ANMÄL DIG GRATIS HÄR

Partners