Annons:

Annons:

Travel News Academy

Travel News har en lång tradition av att hjälpa aktörer inom resebranschen att fatta bra beslut med hjälp av nyheter, information och insikter. Nu tar vi detta ett steg längre genom vår Travel News Academy där vi inspirerar proffs från resebyråer, arrangörer, hotell, besöksnäring, flyg, tåg och rederi att bli mer framgångsrika.

Travel News Academy leds av Anders Sjöstedt med en solid bakgrund som både föreläsare och affärsutvecklare för företag som IKEA, SJ, Volvo, Freixenet, Moët Hennessy och Saint Laurent.

Under taggen #jobbasmart erbjuder vi återkommande intensiva endagsutbildningar som tar utgångspunkt i din egen organisation och snabbt gör dig redo att jobba på nya effektiva sätt för att öka din försäljning och skapa rätt erbjudanden.

Redan före utbildningsdagen börjar du arbeta med relevanta utmaningar från din egen verksamhet, så att du enkelt kan använda insikter och lösningar från kursen och se omedelbara resultat.

Kurserna hålls 9.30-17.00 på en central plats i Stockholm, så att du enkelt kan ta dig fram och tillbaka över dagen om du inte bor där. Kurserna hålls flera gånger under året och du kan ta dem i vilken ordning du vill.

 

#jobbasmart SOCIALA MEDIA

Detta är grundkursen för dig som vill använda sociala media för att stärka din försäljning, men som kämpar med att hitta rätt strategi. Du kommer bland annat att bli smartare inom:

- Vilka kanaler väljer du för att skapa resultat?

- Hur skapar du engagerande innehåll som leder till sälj?

- Hur bygger du effektiv annonsering/promotion med små medel?

När: Måndag 1 oktober 9.30-17.00

Var: Epicenter, Stockholm - Skandinaviens ledande centrum för nya digitala företag

Kursledare: Anders Sjöstedt

Pris inkl kursmaterial och mat/dryck: 4.900 kr exkl moms.

Anmäl dig HÄR.