Annons:

Annons:

300 kronor extra om du vill flyga miljövänligt

Braflyg gör det möjligt att flyga med 100 procent biobränsle.

Med start den åttonde april 2018 blir det möjligt för alla som flyger med BRA att boka biobränsleflyg mot ett tillägg om 300 kronor per flygning.

– Det är viktigt för oss som flygbolag att göra det enkelt att välja klimatsmart. Att välja biobränsle är en fantastisk möjlighet vi som flygbolag nu erbjuder alla våra kunder. Tidigare har vi erbjudit detta för företag. Detta är ett viktigt och konkret steg mot vårt mål att bli fossilfria till år 2030, säger Christian Clemens som är VD för svenska flygbolaget BRA i ett pressmeddelande.

BRAs biobränslebiljetter innebär att resenärens flygresor blir fossilfria till 70 procent. Priset på biobränsle är fyra till fem gånger högre än vanligt flygbränsle.

 

En kommentar

  1. Paxen: Och hur exakt går detta till i praktiken? Om jag betala 300 kr mera, är jag då garanterad att just det flyget går på biobränsle fast alla andra passagerarna inte betalt lika mycket... ?
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
ANNONS
ANNONS
Affärsresesäljare till Växjö
Sista ansökningsdag:
3 juli 2018
Kundservicechef till Birka Cruises
Sista ansökningsdag:
15 juli 2018
Go Cruising söker resesäljare
Sista ansökningsdag:
29 juni 2018
Stena Line Travel Group söker Contracting Manager
Sista ansökningsdag:
11 juli 2018
Business Travel Counselor
Sista ansökningsdag:
25 juni 2018
Kon-Tiki Resor söker DELTIDSANSTÄLLD
Sista ansökningsdag:
27 juni 2018