Annons:

38 000 Norwegian-kunder får inte pengarna tillbaka

Krisdrabbade Norwegian kommer inte betala tillbaka biljettpengarna till omkring 34 000 kunder för inställda flyg. Det framgår av den uppdaterade räddningsplanen som bolaget tagit fram, rapporterar flera medier.

Fram till den 18 november hade 98 procent av Norwegians kunder fått tillbaka pengar, men efter att flygbolaget sattes under konkursskydd på Irland blir alltså de återstående två procenten utan ersättning.

5 kommentarer

  1. Thomas: Det här innebär även att folk köper bara enkelbiljetter och samma dag de flyger. Det tömmer bolagets likviditet. Har man inte för länge sen överträtt likvidationsplikten i aktiebolagslagen?
  2. Adam: Bedrövligt! Hoppas att folk som har skulder till Norwegian, tar sitt sunda förnuft och röstar nej till räddningsplanen och försätter Norwegian i Konkurs!
  3. Erik: Är det inte bättre att betala tillbaka och förhoppningsvis fortfarande ha dessa 34.000 som kunder även i framtiden. Än att helt sonika låta bli och betala tillbaka och förlora 34.000 kunder inför framtiden + den procent som nu får upp ögonen för Norwegians hantering av detta, och då också väljer andra bolag nästa gång.
  4. Reijo F: Dessutom tänjer Norwegian kraftigt på sanningen när de säger att 98% av kunderna fått tillbaka pengarna. Vad med alla (betydligt fler än 50 %) som fått återbetalningen i s.k. cash points? Deras pengar är borta till 100% - garanterat.
  5. Scandic love: Norwegian och Stordalen, är det inte lite samma stil. Tänker på sig själva och bryr sig inte om personal och kunder.
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024