Annons:

Annons:

Anette Holmgren är ny affärsutvecklare på Halmstad City Airport

Anette har cirka 25 års erfarenhet från resebranschen. - I min roll som affärsutvecklare tar jag givetvis med mig min samlade erfarenhet, breda kontaktnät etc för att vara med att ta Halmstad City Airport till ”nästa nivå", säger hon i ett pressmeddelande.

 Hon började sin bana på SAS Arlanda 1990 som Trafikassistent. Därefter har hon haft olika tjänster men dessa har främst varit inom försäljning/ marknad och affärsutveckling och bl a på Thai Airways, KLM Royal Dutch Airlines, Malév Hungarian Airlines och Accor Hotels. Senast kommer hon från Resia Helsingborg där hon varit i ca 6 år i rollen som resebyråchef.

6 kommentarer

  1. Marika WP: Stort grattis till Halmstad City Airport ! Och till Anette för spännande uppdrag. Blir hur bra som helst! Svara
  2. Malena: Vad roligt Anette! Grattis till nya tjänsten och välkommen till Halmstad! //Malena (fd Resia HAD) Svara
  3. Helene: Grattis önskar gamla kollegan på KLM!!!! Svara
  4. Jan B: Grattis! Svara
  5. Amalia Apaza: Stor Grattis Anette ! Kul att läsa om dig. Det kommer att gå super bra för dig det är jag säkert på Svara
  6. Resia Helsingborg: Lycka till ! önskar dina gamla kollegor på Resia i Helsingborg Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

6 KOMMENTARER ÖPPNA