Annons:

Annons:

Arri Kallonen ny flygstationschef på Ronneby Airport

Arri Kallonen blir ny flygstationschef på Ronneby Airport. Han tar över rollen efter Mona Glans som är ny flygplatschef på Bromma Stockholm Airport. Arri har varit tillförordnad flygstationschef under våren och påbörjar sin permanenta tjänst omgående enligt ett pressmeddelande.

– Arri har under fyra år som operativ chef på regionala flygplatser varit med och utvecklat våra operativa processer och vår ground handling-affär. Han är driven och har ett stort fokus på kundernas bästa och effektiva lösningar. Jag är övertygad om att Arri tillsammans med ledning och medarbetare på Ronneby Airport kommer ta viktiga steg för den fortsatta utvecklingen av flygplatsen som en viktig del av regionens utveckling säger Susanne Norman, direktör regionala flygplatser.

– Det känns roligt och spännande att gå in i tjänsten som flygstationschef på Ronneby Airport. Tillsammans med flygplatsens fantastiska medarbetare kommer vi vara en del av både flygplatsens och regionens utveckling. Vi vill, med affären och kunden i fokus, ta nästa steg, säger Arri Kallonen i ett pressmeddelande.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Customer Sales & Service Agent based in Stockholm
Sista ansökningsdag:
2 april 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
MSC Cruises söker driven resesäljare till kryssningar
Sista ansökningsdag:
2 april 2019