Annons:

Bagagepersonal strejkar på Kastrup

Personal på Kastrups flygplats har gått ut i strejk under torsdagen, skriver Ekstrabladet. Det rör sig om personal SAS Ground Handling som hanterar bagage. Enligt Ekstrabladet kommer detta att innebära försenade flyg.

  • Enligt Ekstrabladet kommer det innebära försenade flyg. Strejken ska handla om att de anställda inte har möjlighet att planera sin egen arbetstid och att de har mycket helg- och nattarbete.
  • Det är oklart hur länge strejken kommer att fortsätta.

7 kommentarer

  1. Marcus Andersson: Så efter 2020 när en stor andel av deras kollegor blev uppsagda och resandet helt stannade av anser SAS ground handling idag att det är lämpligt att strejka?? Var tacksam för att ni har jobbet kvar och ta diskussionen med arbetsgivaren istället.
  2. Medborgare: Det är klart att det är en lämplig dag att strejka när arbetsgivaren inte lyssnar.Bara för att världsläget är som det är betyder det inte att en arbetstagare bara ska acceptera precis vad som helst.Hur mycket accepterar du själv? Var går din gräns? Den gränsen kanske just jag tycker du ska tugga i dig och acceptera.
  3. Jan Pueblo: Till medborgare-insändaren , den danska SASpersonalen som hantera bagage i Köpenhamn har i all tider gått ut i vilda strejker, det är väl lite konstigt eller hur..?
  4. Andreas: Undrar när vi får våra väskor.. Vi ankom till Kastrup i Torsdags och inte fått vårt bagage än…
  5. Klas: @Andreas, samma för oss.
  6. Sandra: Hej! Samma här. Vi landade också i torsdag och har inte hört ngt. Har ni hört ngn? Eller gjort ngt som vi också borde göra?
  7. Anne Månsson: Vi fick ett sms igår (söndag) att ditt bagage har anlänt till sin slutgiltiga destination. Inte hos oss här hemma iallafall.
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024