Annons:

BRA startar ny linje till estniska ön Ösel

Flygbolaget BRA:s trettonde nya flyglinje inom loppet av några månader, blir en reguljär sommarflyglinje som på 55 minuter tar svenskar till den estniska semesterön Ösel, under perioden 15 maj till 18 september, enligt ett pressmeddelande.

Direktförbindelsen med en avgång på måndagar och en på fredagar skapar nya möjligheter för affärsutbyten och privatresande mellan Estland och Sverige. BRA kommer om några veckor även att börja flyga reguljärt mellan Bromma och den estniska huvudstaden Tallinn.

BRA har under sommartid i flera år flugit fullbokade gruppresor mellan Visby och Sareemaa, som Ösel faktiskt heter, men tar nu steget fullt ut och etablerar en egen, helt ny, reguljär flyglinje till huvudorten Kureesaare vid inloppet till den soliga Rigabukten.

– Vi är glada över att under 2020 kunna öka möjligheten att ta inrikesflyget utomlands. Ösel är ett jättefint resmål med många möjligheter till sköna och innehållsrika sommardagar. Linjen är ett komplement till våra två ytterligare linjer till Baltikum som vi inviger i slutet av mars, säger BRA:s kommersiella chef Ulrika Matsgård i ett pressmeddelande.

Det blir avgångar på måndagar och fredagar i vardera riktningen från Bromma flygplats, med ett av BRA:s klimateffektiva flygplan av märket ATR 72-600 med plats för 72 passagerare. Flygtiden är 55 minuter.

Kommentarer är stängda.

Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Producent för grupp & konferens till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Affärsresesäljare till Travel Service
Sista ansökningsdag:
18 april 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024