Annons:

Annons:

BRA prisas för sitt digitala arbete

BRA prisades igår av IATA för sitt arbete med att digitalisera och förenkla flygresandet. Det är första gången ett regionalt flygbolag får utmärkelsen.

När IATA igår för sjätte gången delade ut utmärkelsen IATA Fast Travel Platinum Award, fick BRA motta priset. Tidigare har priset bara förärats internationella flygbolag.

– Vi ser oss som en del av den svenska kollektivtrafiken och enkelhet och närhet är därför viktiga ledord för oss. Det ska vara enkelt oavsett om du använder våra digitala tjänster eller om du träffar någon av våra medarbetare, säger Christian Clemens, vd för BRA.

Fast Travel Awards är ett program med sex delsteg där Platinum är högsta nivån. För att uppnå den måste 80 procent av flygbolagets resenärer kunna ta del av digitala lösningar som förenklar och gör resan mer effektiv. BRA har under året bland annat implementerat digital incheckning, självservice för bagageinlämning, digital boarding och utökad digital funktionalitet för bokning och ombokning.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019