Annons:

Braathen lyfter inrikesflyget på GTA

Per G. Braathen kommer att tala på Grand Travel Award den 16 februari. I fokus för honom blir konkurrensen inom inrikesflyget, vad som händer på Bromma flygplats – och vad som händer inom BRA.

Senare i vår sker namnbytet från Malmö Aviation och Sverigeflyg till det nya, gemensamma namnet BRA. Organisationerna slogs ihop för drygt ett år sedan och nu är det alltså på gång att gå ut med det nya namnet brett mot passagerarna.

Per G. Braathen, som äger bland annat BRA, kommer till Grand Travel Award på Grand Hôtel Stockholm den 16 februari som en av talarna. Han kommer att tala om inrikesflygets utveckling och konkurrenssituation framöver.

Anmäl dig till och läs mer om Grand Travel Award här

– Jag tror inte att så många känner till att inrikesflyget har haft i princip noll tillväxt på 15 år. Jag kommer också prata om framför allt Bromma flygplats, men också lite om Arlanda, efter att utredaren Anders Sundström har fått ändrade direktiv, säger Per G. Braathen.

Utvecklingen på Bromma flygplats gör han en liten presentation om.

– Det kommer att bli ganska stora förändringar på Bromma de kommande åren. Jag kommer också att presentera BRA och vad som händer där nu.

Förra året vann Malmö Aviation klassen Transport inrikes på Grand Travel Award och Per G. Braathen är förhoppningsfull även i år.

– Vi borde ha ännu bättre chanser nu. För två år sedan vann ju SAS, det var bra för vår organisation – det är inte bra att alltid vinna.. Därför tror jag att Malmö Aviation vinner i år. Och jag ska ju prata om vad vi gör med BRA, och utifrån det tror jag att BRA kommer att vinna nästa år.

Häromdagen presenterades även Eivind Roald från SAS som en talare på GTA. Fler talare på Grand Travel Award kommer att presenteras längre fram.

Anmäl dig till och läs mer om Grand Travel Award här

En kommentar

  1. TIBORFOTO da iMMORTALIZER: Per är BRA jordnära, trots att han har flygbolag! TIBORFOTO da iMMORTALIZER - Vi träffades på SKÅL frukost på Sheraton 2015 ! Synd att missa honom på GTA2016
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024