Annons:

Annons:

De vill förbättra ditt flås

Air France och KLM startar löparkursen Flight Club Running, och bjuder in hela resebranschen att delta. Träning i grupp och tips från en löparcoach med start nu i april ingår – med målet att springa Amsterdam Marathon i oktober.

Redan förra året började Air France och KLM löpträna ihop med  CWT. Det samarbetet har nu utvecklats till att bjuda in hela resebranschen. Tillsammans med sina partners Accor, Hertz och SJ startar Air France och KLM Flight Club Running, en löparkurs under ledning av den professionelle löparcoachen Kenth Svensson. Alla som jobbar i resebranschen är välkomna.

– Vem som helst får vara med, det krävs inte att man är på en viss nivå eller sprungit något lopp, säger Carina Bergqvist, presschef för Air France och KLM i Norden.

Första tillfället blir den 6 april och totalt blir det ett tiotal sammankomster inför Amsterdam Marathon som arrangeras helgen 15–16 oktober. Deltagarna har chans att vinna en av totalt 14 platser i loppet, där resa, boende och startavgift ingår. Exakt hur de platserna ska fördelas är inte bestämt, men några platser kommer att lottas ut.

– Vi gör det här för att många av oss är intresserade av att springa. Vi jobbar sedan en tid tillsammans med Kenth Svensson och det är en fantastisk skillnad på att bara springa och att träna ihop med någon som faktiskt vet vad man ska göra, säger Carina Bergqvist.

Alla träningstillfällen blir, av logistiska skäl, i Stockholm, men tips, mejl och träningsupplägg kan man ta del av även om man bor på annan ort. Och chans att vinna en start i Amsterdam Marathon har man också.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Manager Cities + Tours
Sista ansökningsdag:
24 november 2019
Haman Scandinavia söker Key Account
Sista ansökningsdag:
24 november 2019