Annons:

Emirates fyller fem år i Sverige

Firar med ökad kapacitet från Arlanda och nya sviter.

Nu ökar världens största flygbolag kapaciteten från Arlanda med 40 procent. Det blir dubbla avgångar från Stockholm till Dubai med start den första december i år.

– Något av det bästa med oss är att vi bara har stora flygplan. Vi använder oss främst av Airbus 380 och Boeing 777. Det ger en fantastisk komfort. Jag brukar säga att vi säljer det bekymmersfria resandet, säger Emirates Sverigechef Björn Ekegren.

Emirates presenterar nu även uppgraderade interiörer för sina Boeing 777-plan, inklusive nya första klass-sviter med inspiration från Mercedes-Benz S-klass. Uppgraderingen innefattar även business- och ekonomiklass.

Första klass-sviterna har tagits fram i samarbete med Boeing, Rockwell Collins interior systems, Panasonic, Jacques Pierre Jean Design studio och Seattle-baserade designbyrån Teague. De mjuka lädersätena kan omvandlas till fullt nedfällbara sängar och kan försättas i så kallat ”Zero-gravity”-läge, inspirerad från NASA-teknik, som ger resenären högre komfort och skapar en känsla av viktlöshet, enligt ett pressmeddelande.

 

Kommentarer är stängda.