Annons:

Eurowings skapar en bas på Arlanda och ny linje till Prag

Det tyska lågprisbolaget Eurowings ser ännu fler möjligheter i Stockholmsregionen och utökar tillgängligheten med ytterligare en Europalinje från Stockholm Arlanda. Linjen som lanseras i början av mars blir ett tillskott till linjenätverket som lanseras i samband med den nya basen, enligt ett pressmeddelande.

Eurowings fortsätter sin expansion i Sverige och på Stockholm Arlanda Airport. I samband med sommarprogrammet 2022, planerar Lufthansakoncernens lågprisbolag att öppna en ny bas på Stockholm Arlanda i slutet av mars. Etableringen innebär att de initialt placerar 5 flygplan på Arlanda och lanserar tjugo nya Europa-destinationer, varav ett antal destinationer är nya för flygplatsen och kompletterar Arlandas övriga destinationsutbud. I dagsläget erbjuder Eurowings direkttrafik från Arlanda till Hamburg och Düsseldorf, före pandemin även till Köln. Nu adderar de ytterligare en Europalinje och stärker tillgängligheten till Prag lagom till våren.

Prag är en populär långhelgsdestination för svenskar med sevärdheter som Karlsbron, gamla stan och Pragborgen att besöka. Drygt 200 000 resenärer reste till och från Prag från Sverige före pandemin under 2019 varav största andelen var turister och en knapp fjärdedel affärsresenärer.

Kommentarer är stängda.

Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024