Annons:

Annons:

 Flygbolaget KLM lanserar slow gaming med världens långsammaste spel! 

Har du hört talas om slow gaming? Spelvärldens motsvarighet till slow tv lanseras nu av flygbolaget KLM med browserspelet Flight Mode – världens långsammaste spel. Är du tillräckligt avslappnad och fokuserad för att spela Flight Mode har du chans att vinna flygbiljetter världen över. 

Reglerna är enkla: koppla bort vardagen och stirra ut bland molnen genom flygplansfönstret. Du är nu i Flight Mode! 

– Oavsett om man är på en jorden runt-resa, stadsweekend eller solsemester så är det skönt att få luta sig tillbaka och fokusera på nuet. Det är Flight Mode! Att få glömma vardagen ett tag, släppa alla måsten och bara vara. Den känslan ville vi fånga i vår kampanj, säger Maria Hagelberg, marknadschef på KLM. 

Vill du testa på semesterkänslan i KLM Flight Mode, och ta chansen att vinna flygbiljetter så släpps spelet på onsdag. Det kommer vara live i fem dagar 3/10–7/10 i Norge, Sverige, Danmark och Finland mellan klockan 06.00 och 00.00. Under dessa dagar kommer 60 flygbiljetter tävlas ut. Du hittar spelet här.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Specialist Tour Coordinator / Project Coordinator
Sista ansökningsdag:
13 februari 2019
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
RES och Travel News söker webbredaktör
Sista ansökningsdag:
20 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Senior Direct Sales and Servicing Agent
Sista ansökningsdag:
11 februari 2019