Annons:

Annons:

Flygbussarna börjar köra från Bromma till Mall of Scandinavia

Från och med måndag 1 oktober kommer Flygbussarna att börja trafikera en ny sträcka i Stockholm – mellan Bromma Airport och Arenastaden, med avlämning och upphämtning på hållplatserna Pyramidvägen och Mall of Scandinavia.

Flygbussarna startar linjen i samarbete med flygbolaget BRA, för att kunna fortsätta erbjuda affärsresenärer en smidig resa mellan Arenastaden och Bromma flygplats. Flygbolaget BRA har fram till i dag trafikerat sträckan och nu står det alltså klart att Flygbussarna tar över.

– Att Flygbussarna nu tar över trafiken mellan Bromma flygplats och Arenastaden borgar för professionell service och att våra resenärer kan fortsätta resa samma sträcka till samma pris även i fortsättningen, säger Jim Hofverberg, presskommunikatör på BRA.

Flygbussarna kommer att trafikera sträckan helgfria vardagar, med fyra avgångar från Bromma flygplats mot Arenastaden på morgonen och fem avgångar tillbaka mot Bromma flygplats från Arenastaden på eftermiddagen. Resan tar omkring 20 minuter.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019