Annons:

Annons:

Flygjätte stoppar alla Dreamliners

Japanska All Nippon Airways stoppar hela sin flotta med Boeing 787 Dreamliners efter att ha upptäckt ett problem med planens motorer. Norwegian fortsätter dock flyga sina plan, skriver di.se.

Japanska All Nippon Airways, ANA, har beslutat att ersätta en viktig del av från Rolls-Royce-motorn i sina Dreamliners, skriver di.se och hänvisar till The Guardian. Beslutet innebär att minst 350 av ANA:S flighter ställs in på inrikeslinjer i Japan fram till slutet av nästa månad.

– Vi är medvetna om situationen och arbetar med Rolls-Royce och ANA för att lösa eventuella problem som påverkar flygplan i drift, säger en talesperson för Boeing i Tokyo.

Norwegian har i dag elva Dreamliner-plan och fortsätter flyga som vanligt.

– Vi har inte upplevt några problem med våra Dreamliners och vi påverkas inte av ANA:s beslut, säger Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmbergh Jacobsson till di.se.

Norwegian är en av Boeings största kunder och flygbolaget har en tät kontakt med flygplanstillverkaren, enligt informationschefen.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Sales Executive Leisure till Norwegian Air Shuttle ASA
Sista ansökningsdag:
30 november 2018
Säljchef Resia Företag Västerås & Eskilstuna
Sista ansökningsdag:
25 november 2018
Regional Säljchef Resia Företag Södra Sverige & Köpenhamn
Sista ansökningsdag:
25 november 2018
Vi söker Event Sales Manager till CWT MEETINGS & EVENTS
Sista ansökningsdag:
20 november 2018
Greek National Tourist Organisation seeks 2 local employees
Sista ansökningsdag:
26 november 2018