Annons:

Annons:

Flygpriserna fortsätter neråt

Det är rekordlåga priser på interkontinentala flygresor i vecka 15. Till exempel kan man flyga till Tokyo och tillbaka för under 4 400 kronor. Det visar Svenskt flygprisindex som ges ut av Travelmarket.se.

De allt lägre flygpriserna är något som Svenskt flygprisindex sett under en tid. Priserna på interkontinentala flygresor från de tre flygplatser svenskarna använder mest fortsätter att sjunka.

Minskningen är störst från Landvetter och priserna där är nu nästan på samma nivå som Arlanda och Kastrup. Till exempel finns flygbiljetter tur och retur till Tokyo för 4 373 kronor till Rio de Janeiro för 5 529 kronor i vecka 15.

– Som vi förutsåg i januari fortsätter priserna på interkontinentala flyg från Sverige att sjunka. Så länge det finns överkapacitet på flygmarknaden kommer resenärerna att kunna dra nytta av de låga priserna, säger Travelmarkets vd Ole Stouby i ett pressmeddelande.

Svenskt flygprisindex ges ut av resesökmotorn travelmarket.se baserat på en översikt över de billigaste returflygbiljetterna till de tio populäraste europeiska och interkontinentala destinationerna.

Destinationerna i Svenskt flygprisindex är:
Europa: Amsterdam, Barcelona, Berlin, Köpenhamn, London, Oslo, Paris, Prag, Rom, Wien.
Interkontinentalt: Bangkok, Beijing, Dubai, Johannesburg, Los Angeles, Mexico City, New York, Rio de Janeiro, Sydney, Tokyo.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Projektledare Grupp & konferens
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Affärsresesäljare
Sista ansökningsdag:
18 februari 2019
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019