Annons:

Flygstrul under VM

150 svenska fotbollssupportrar fastnade i Sverige. Saudiarabiens fotbollslags flyg fattade eld på väg till Ryssland. Travel News har koll på vad som händer i luften under VM.

Omkring 150 svenska fotbollssupportrar skulle lyfta mot Sveriges premiärmatch mot  Sydkorea i Nizjnij Novgorod. Men i sista sekund har planet ställts in och fansen kommer missa matchen.

– Det är flygbolaget Maleth Aero som inte har kunnat erbjuda tillräckligt med personal för att flygen ska kunna lyfta i dag, säger Hans Uhrus, presschef på Swedavia, till SVT Sport.

-Vi har så klart jättebesvikna och vi har betalat 15 000 kronor för bara den här resan, tur och retur över dagen, säger en av de strandade resenärerna till Aftonbladet.

På väg till Rostov, Ryssland fattade det flyg som det Saudiarabiska fotbollslaget åkte med, eld. Det hela fångades på video som filmats inifrån flyget.

Under måndagskvällen var det Saudiarabiska fotbollslaget på väg till flygplasten i Rostov, Ryssland, efter att ha förlorat med 5 – 0 mot Ryssland under VM-premiären. Men strax innan planet skulle landa fattade det eld.

Något som fångades på film, inifrån planet.

Lyckligtvis ska ingen i laget ha kommit till skada under händelsen.

Det saudiska fotbollsförbundet har nu också uttalat sig om incidenten, skriver Aftonbladet.

”Förbundet önskar försäkra alla om att alla som befann sig ombord på landslagsuppdrag är i säkerhet efter ett mindre tekniskt fel i flygplansmotorerna.”

Rapporterar Nyheter24.

Kommentarer är stängda.

Reseproducent/projektledare till Travel Team
Sista ansökningsdag:
15 maj 2024
Innesäljare till Stockholm Meeting Selection AB
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Ticket Privatresor söker Junior Product Manager
Sista ansökningsdag:
9 maj 2024
Konferenssäljare med inriktning utveckling!
Sista ansökningsdag:
1 maj 2024
Vector Nordic söker operativ VD!
Sista ansökningsdag:
30 april 2024