Annons:

Annons:

Försenade utredningar oroar landets flygplatser

De kom inte vid jul och inte heller i slutet av mars. Regeringens två utredningar om det svenska flygets framtid är nu uppskjutna och det går ut över de mindre regionala flygplatserna i landet, skriver Flygtorget.

Vad som ligger bakom förseningen är inte klart. Men helt olika utspel från infrastrukturministern och miljöministern om bland annat Arlandas framtid ger signaler om att det finns krafter som drar åt olika håll inom regeringen. Det är meningsskiljaktigheter som lever kvar, trots regelbundna träffar inom Arlandarådet. I dagsläget är det enda beskedet från regeringen är att arbetet behöver mer tid och att något leveransdatum inte kan spikas.
– I det läget gör de försenade utredningarna från regeringen en svår situation etter värre. De minsta drabbas hårdast, säger Peter Larsson, vd för Sveriges Regionala flygplatser till Flygtorget.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Affärsresesäljare – Kalmar
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
AFFÄRSRESESÄLJARE GÖTEBORG
Sista ansökningsdag:
27 maj 2019
Är du vår nya Key Account Manager?
Sista ansökningsdag:
7 juni 2019
Vulkanresor söker en resekonsult till Umeå
Sista ansökningsdag:
14 juni 2019