Annons:

Annons:

Icelandair lanserar wifi gate to gate

Som enda flygbolag i Europa erbjuder Icelandair från och med idag wifi från gate till gate. Därmed behöver passagerarna inte vänta på internet tills planet är 10 000 meter över marken. Det skriver check-in.dk.

Wifi gate to gate, som innebär att bolagets passagerare kan gå in på internet direkt där de sätter sig i planet. Det finns från och med idag på Iceland Airs samtliga Boeing 757-plan till bolagets samtliga 16 destinationer nordamerikanska destinationer. Passagerare i ekonomiklass måste betala en avgift för wifi, medan det är gratis i businessklass.

Icelandairs wifi är en 3G-uppkoppling som gör det möjligt att kolla e-post, gå in på sociala medier och surfa på nätet. Brandbredden räcker dock inte till att se streamade filmer, skriver check-in.dk.

Wifi-teknologin i Icelandairs plan levereras av det amerikanska bolaget Row44, som också har Southwest Airlines och Norwegian som kunder.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Driven resesäljare sökes
Sista ansökningsdag:
9 april 2019
Säljare till Möten, Event och Partners
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019
Account Manager Governmental till Radisson Hotel Group
Sista ansökningsdag:
22 mars 2019
Regional Sales Manager – BIG Travel Sweden AB
Sista ansökningsdag:
14 april 2019
Air Content Analyst
Sista ansökningsdag:
31 mars 2019