Annons:

Annons:

Icelandair lanserar wifi gate to gate

Som enda flygbolag i Europa erbjuder Icelandair från och med idag wifi från gate till gate. Därmed behöver passagerarna inte vänta på internet tills planet är 10 000 meter över marken. Det skriver check-in.dk.

Wifi gate to gate, som innebär att bolagets passagerare kan gå in på internet direkt där de sätter sig i planet. Det finns från och med idag på Iceland Airs samtliga Boeing 757-plan till bolagets samtliga 16 destinationer nordamerikanska destinationer. Passagerare i ekonomiklass måste betala en avgift för wifi, medan det är gratis i businessklass.

Icelandairs wifi är en 3G-uppkoppling som gör det möjligt att kolla e-post, gå in på sociala medier och surfa på nätet. Brandbredden räcker dock inte till att se streamade filmer, skriver check-in.dk.

Wifi-teknologin i Icelandairs plan levereras av det amerikanska bolaget Row44, som också har Southwest Airlines och Norwegian som kunder.

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

0 KOMMENTARER ÖPPNA
Avdelningschef reseproduktion
Sista ansökningsdag:
24 september 2018
Affärsreserådgivare till AKI Travel
Sista ansökningsdag:
2 oktober 2018
Business Travel Consultant till Hogg Robinson Group (HRG)
Sista ansökningsdag:
2 oktober 2018
Team Manager till Customer Service i Sverige
Sista ansökningsdag:
10 oktober 2018
Service and Sales consultant
Sista ansökningsdag:
14 oktober 2018
Projektledare grupp & konferenser till AKI Travel
Sista ansökningsdag:
2 oktober 2018