Annons:

Annons:

KLM börjar flyga till Växjö

KLM etablerar direktflyg mellan Växjö och Amsterdam.

För några veckor sedan presenterade BRA en ny direktlinje mellan Berlin och Växjö. Det flesta planet lyfter den 30 mars. Nu kommer nästa flygnyhet för Växjö flygplats. Den 14 maj drar KLM igång dagliga avgångar direkt till Amsterdam från den småländska staden.

– Vår etablering i Växjö är ett led i våra fortsatta investeringar i Norden. Växjö har ett strategiskt bra läge mellan flera viktiga städer och regionen har dessutom ett rikt näringsliv och besöksliv. Även om vi är ett stort internationellt flygbolag ser vi att våra regionala satsningar är betydelsefulla för våra resenärer, säger Paul Terstegge, Nordenchef för KLM.

 

En kommentar

  1. Gérald Amoudruz: Vilken fantastisk nyhet för hela regionen! Skulle jag jobba på en resebyrå eller ett företag där skulle jag ta direkt kontakt med Air France KLM för att diskutera alla möjligheter som detta kan innebära! :-)
    Svara

KOMMENTARER

E-postadressen publiceras inte.

Våra regler är enkla: Håll en god ton. Visa respekt för dem vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras av redaktionen.

1 KOMMENTARER ÖPPNA
Kleins Resebureau söker affärsresesäljare/resesäljare
Sista ansökningsdag:
8 februari 2019
Business Travel Consultant – Sweden
Sista ansökningsdag:
20 januari 2019